Coronavirusul în Italia: A fost raportat al cincilea deces

Coronavirusul în Italia: A fost raportat al cincilea deces

Cel puțin 10 orașe din nordul Italiei sunt în carantină. Carnavalul de la Veneția și meciurile de fotbal au fost anulate.

O a cincea persoană a murit din cauza coronavirusului în Italia, cel mai mare focar după Asia, relatează Reuters, citat de HotNews. Autoritățile din Italia au luat măsuri dure în ultimele 48 de ore pentru a preveni răspândirea coronavirusului. În unele orașe au fost închise restaurantele, școlile și cafenelele, meciurile de fotbal s-ar putea juca fără spectatori, iar celebrul Carnaval de la Veneția a fost anulat.

”Sunt 219 infectați și cinci decedați, un deces a survenit recent în Lombardia, un bărbat în vârstă de 88 de ani din Caselle Landi”, a spus șeful Protecției Civile, Angelo Borelli.

În toate cazurile, este vorba despre persoane în vârstă cu probleme medicale preexistente, potrivit acestuia, scrie La Repubblica, potrivit sursei citate.

În același timp, statele vecine au început să dispună și ele măsuri de prevenție, astfel încât Austria a decis să suspende călătoriile cu trenul, pentru câteva ore, din cauza unor suspiciuni privind infectarea a doi pasageri.

Sursă foto Digi 24.

Image
Image
Image
Image