Crimă pasională în staţiunea austriacă Kitzbühel. Un tânăr şi-a ucis fosta iubită, familia şi pe actualul iubit al fetei

Un bărbat în vârstă de 25 de ani din Kitzbühel, Austria, s-a predat poliţiei şi a declarat că ucis-o pe fosta sa prietenă, pe părinţii ei şi pe actualul iubit al fetei. Localitatea din Austria unde a avut loc teribila crimă este o staţiune alpină celebră pentru pârtiile sale de schi.

Cele cinci victime au fost împuşcate mortal în zorii zilei de duminică.

Potrivit presei locale, bărbatul se despărţise de fata de 19 ani în urmă cu două luni, transmite DW.com, citată de Adevărul.
Crimele au avut loc după ce bărbatul s-a întâlnit cu fosta iubită care era însoţită de noul său partener, iar o dispută a izbucnit între cei trei. Din primele informaţii, criminalul ar fi mers de două ori la locuinţa fetei şi a familiei acesteia, duminică dimineaţa, iar a doua oară a avut şi un pistol. Arma folosită la crime ar aparţine fratelui criminalului.

Staţiunea tiroleză Kitzbühel, la est de Innsbruck, este cunoscută drept una dintre principalele destinaţii pentru iubitorii de schi, care vin în număr mare în acest resort de lux în timpul sezonului care începe la mijlocul lui octombrie şi durează până la începutul lui mai.

Sursă foto diepresse.com.

Image
Image
Image