Deces suspect în Rusia: Un general a fost găsit mort, cu cadavrul soției sale alături

deces suspect Rusia
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Vladimir Sviridov, 68 de ani, fost comandant al Armatei a 6-a din Forțele Aeriene ale Federației Ruse, a fost găsit mort în propria casă, scrie canalul rus Telegram Baza, potrivit ziare.com.

Cadavrul soției sale, Tetiana Sviridova, în vârstă de 72 de ani, era întins lângă el.

Conform sursei citate, cadavrele au fost găsite în după-amiaza zilei de 15 noiembrie în casa lor din satul Adzhievsky din regiunea Stavropol. Potrivit informațiilor preliminare, cuplul ar fi murit în urmă cu aproximativ o săptămână.

„Angajații serviciului de gaze au efectuat deja măsurători și nu a fost detectată depășirea concentrației admisibile de substanțe nocive”, se arată în mesaj.

Momentan nu se știe ce a cauzat moartea fostului comandant al Forțelor Aeriene Ruse și a soției sale. De remarcat că generalul locotenent Vladimir Sviridov a comandat armata aeriană din 2005 până în 2009, care este staționată la Sankt Petersburg.

Oficiali militari morți sunt găsiți în mod regulat pe teritoriul Rusiei, dar motivele morții lor nu sunt întotdeauna cunoscute. Anterior, a fost raportat că generalul-maior Vladimir Makarov, fostul șef adjunct al Direcției principale a Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse, specializată în lupta împotriva extremismului, a fost găsit mort în casa sa de la țară.

 

 

Image