Fiul prinţului Harry i-a fost prezentat Reginei Elisabeta

Bebeluşul ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry, un băieţel care s-a născut luni dimineaţă, a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor, arată un anunţ publicat miercuri pe contul de Instagram al cuplului, după ce copilul a fost prezentat Reginei Elisabeta, potrivit MEDIAFAX.

Primele imagini cu primul copil al ducesei Meghan de Sussex şi al prinţului Harry au fost publicate în presa britanică, miercuri, înaintea întâlnirii micuţului cu Regina Elisabeta.
Ducii Meghan şi Harry de Sussex au apărut în faţa unui număr mic de jurnalişti adunaţi la St George's Hall de la castelul Windsor.
Întrebat de jurnalişti cu cine seamănă copilul, Harry a spus că toată lumea spune că bebeluşii se schimbă mult în primele două săptămâni de viaţă. "Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta".

Potrivit revistei People, citată de HotNews, Archie este o abreviere de la Archibald, care înseamnă autentic, îndrăzneţ şi curajos. Harrison înseamnă ''fiul lui Harry'', iar Mountbatten a fost purtat de răposatul unchi al bunicului lui Harry, prinţul consort Philip.

Surse foto royal.uk și abcnews.go.com

Image
Image
Image
Image