Guvernul rus va anunţa în curând categoriile scutite de la mobilizare; punctul 7 din decretul prezidenţial e 'secret de serviciu'

Guvernul rus va anunţa în curând categoriile scutite de la mobilizare; punctul 7 din decretul prezidenţial e 'secret de serviciu'
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Guvernul rus va anunţa "foarte curând" care categorii de cetăţeni vor fi scutite de la mobilizarea rezerviştilor cu experienţă militară pentru a lupta în războiul din Ucraina, a informat miercuri Kremlinul.

Potrivit Agerpres citând Reuters, în conferinţa sa de presă, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a refuzat să comenteze posibilitatea închiderii frontierelor pentru a împiedica cetăţenii să se sustragă apelului după informaţii despre o creştere a vânzării de bilete doar dus în afara Rusiei.


Dmitri Peskov a mai spus că guvernul rus va decide în scurt timp care cetăţeni vor fi autorizaţi să amâne răspunsul la convocare.

În conferinţa sa de presă, Peskov s-a eschivat să răspundă întrebărilor unor jurnalişti despre conţinutul celui de-al şaptelea punct din decretul prezidenţial privind mobilizarea parţială, care nu putea fi citit, limitându-se să afirme că este "secret de serviciu", potrivit Lenta.ru.

Decretul publicat pe site-ul preşedinţiei ruse conţine nouă puncte.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Sursă foto agora.md

Image