Italia. Un leu a fugit de la circ și s-a plimbat pe străzile oraşului Ladispoli - VIDEO

leu fugit circ Italia
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un leu care a fugit de la circ s-a plimbat sâmbătă pe străzile oraşului italian Ladispoli, anunţul referitor la prezenţa leului fiind făcut chiar de primarul localităţii.

"Un leu a scăpat de la circ. Vă rugăm să fiţi foarte atenţi şi să evitaţi călătoriile până la noi ordine", a transmis sâmbătă edilul potrivit News.ro.

El a fost criticat de localnici pentru că a permis accesul circului în oraş, cu animale sălbatice periculoase. Primarul a amintit că nu el este cel care dă astfel de autoizaţii şi că în urmă cu mai mulţi ani a pierdut un proces referitor la utilizarea animalelor sălbatice în spectacolele de circ.

Şase ore mai târziu, el a transmis că leul a fost sedat şi capturat, fiind preluat de personalul circului, mulţumind Poliţiei, carabinierilor, Pompierilor, Poliţiei Locale şi Provinciale, şi tuturor voluntarilor care au participat la acţiune.

De asemenea, şi-a exprimat speranţa ca acest episod să trezească nişte conştiinţe şi să poată fi pus capăt exploatării animalelor în circuri.

 

Foto captură video facebook.com/enricorizziofficial

Image