Membrii trupei Queen i-au cerut lui Donald Trump să şteargă de pe Twitter filmul de promovare pe care rula "We will rock you"

Formaţia Queen l-a obligat pe Donald Trump să elimine un film de promovare pentru campania sa electorală în care era folosită piesa celebră "We will rock you", lansată în anul 1977, potrivit Rolling Stone, citată de MEDIAFAX.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a distribuit controversatul film pe 9 octombrie. Între timp, duminică, filmul a fost şters de pe platformă. În videoclipul pentru campania electorală, Trump apărea susţinând discursuri la diferite mitinguri, în timp ce piesa "We will rock you" se auzea, în întregime, pe coloana sonoră. Înainte de a fi şters de pe platformă, videoclipul înregistrase aproximativ 1,7 milioane de vizualizări.

Potrivit sursei citate, după lansarea filmului, un reprezentant al formaţiei Queen a confirmat că utilizarea melodiei nu a fost autorizată, adăugând că trupa "a intentat deja un proces pentru a solicita neacordarea dreptului de a folosi piesele Queen în campania Trump".

Sursă foto MEDIAFAX.

Image
Image
Image