Miliardarul Jeffrey Epstein, arestat pentru trafic de minori, ar fi încercat să se sinucidă în celulă

Miliardarul american Jeffrey Epstein, un fost apropiat al lui Bill Clinton, Donald Trump şi al prinţului Andrew, arestat pentru trafic de minori şi găsit, miercuri, în stare de inconştienţă şi cu răni la gât în celula sa de la o închisoare din New York, ar fi încercat să se sinucidă, potrivit MEDIAFAX.

Epstein a fost descoperit astfel de gardienii de la Metropolitan Correctional Center, miercuri, potrivit unor surse. Unele publicaţii americane au scris că faţa sa avea o culoare albăstruie.

Miliardarul a fost transportat la un spital, potrivit The New York Post, dar nu au fost făcute publice informaţii despre starea de sănătate a acestuia şi nu se ştie cum a fost rănit.

Pe 18 iulie, lui Epstein i s-a refuzat dreptul de a ieşi pe cauţiune din închisoare, dar avocaţii săi au anunţat că vor face apel.

Epstein a fost arestat pe 6 iulie, pentru trafic de minori, în New York şi Florida, în perioada 2002 - 2005, fapte pentru care riscă o pedeapsă de până la 45 de ani de închisoare. Miliardarul a pledat nevinovat.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image
Image
Image
Image