fbpx

Nou-născut ucis după ce ruşii au bombardat o maternitate din regiunea Zaporojie

Nou-născut ucis după ce ruşii au bombardat o maternitate din regiunea Zaporojie

Image
Image

Un nou-născut a fost ucis în urma unui bombardament al ruşilor care a avut loc în cursul nopţii asupra unei maternităţi din regiunea Zaporojie din sudul Ucrainei, în timp ce două persoane au murit în atacuri care au avut loc în regiunea Harkov.

Potrivit News.ro citând CNN, Oleksandr Staruh, şeful administraţiei militare regionale Zaporojie, a anunţat miercuri pe Telegram că forţele ruseşti au tras cu „rachete uriaşe” asupra unei mici maternităţi din spitalul oraşului Vilniansk.

„Inimile noastre sunt pline de durere, pentru că un nou-născut a fost ucis”, a spus el.

Mama copilului a fost salvată, la fel şi un medic, au anunţat ulterior serviciile pentru situaţii de urgenţă, care spun că nu sub dărâmături nu se mai află nicio persoană.

Vilniansk este un oraş controlat de ucraineni, în timp ce părţi din regiunea Zaporojie din care face parte, inclusiv centrala nucleară, au fost ocupate şi anexate ilegal de Moscova.

Două persoane au fost ucise în bombardamentele ruseşti din cursul nopţii în regiunea ucraineană Harkov, a declarat miercuri un oficial ucrainean de rang înalt, conform sursei citate.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto News.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.