O femeie a publicat fotografiile de la nunta care nu a mai avut loc. Mesajul durereros din spatele acestei imagini

Debbie Gerlach, o tânără din Arizona, a luat decizia de a publica imagini cu logodnicul ei, Randy, cu care trebuia să se căsătorească, însă evenimentul nu a mai avut loc din cauză că un accident cumplit de motocicletă i-a luat viața bărbatului pe care-l iubea.

Imaginile au fost publicate în aceeași zi în care se presupunea că nunta avea loc. Tragicul accident avusese loc în urmă cu opt luni.

"Astăzi, trebuia să fie cea mai bună zi din viața mea. Astăzi, trebuia să fie ziua în care mă căsătoream cu logodnicul meu. Trebuia să mă trezesc, să îmi pun rochia de mireasă și să pășesc în fața altarului. Astăzi, în fața tuturor a familiei și prietenilor noștri, eu și Randy trebuia să ne jurăm credință și iubire. Astăzi, trebuia să fie ziua la care am visat de când eram mică. Astăzi trebuia să devin soție. Astăzi trebuia să devin dna Zimmerman ...

Dar astăzi m-am trezit singură, așa cum fac în fiecare zi. Astăzi m-am trezit cu inima mea sfărâmată din nou. Astăzi tatăl meu nu mă va duce în fața altarului.  Astăzi nu mă voi căsători cu dragostea vieții mele. Astăzi nu am un soț ... "

Debbie a povestit cum iubitul ei s-a grăbit să ajungă acasă cu motocicleta, lucru ce i-a fost fatal.

Sursa: realitatea.net

Image
Image
Image