O tânără a fost omorâtă înainte de nuntă, chiar de cel cu care urma să se căsătorească

O tânără a fost omorâtă înainte de nuntă, chiar de cel cu care urma să se căsătorească

Ana Fantaziu, o tânără în vârstă de 23 de ani, asistentă la Urgenţe, a fost omorâtă înainte de nuntă, chiar de cel cu care urma să se căsătorească.

Ana Fantaziu, o tânără în vârstă de 23 de ani, asistentă în cadrul Departamentului de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Municipal "Sfânta Treime" din Chişinău (Republica Moldova), a fost omorâtă cu sânge rece chiar de cel cu care urma să se căsătorească.

Potrivit Antena3.ro, tragicele evenimente s-au petrecut în urmă cu câteva zile, în casa în care tânăra locuia alături de părinţi.

Pe 12 septembrie, puţin după ora 01.00, logodnicul Anei a venit acasă la tânără, înarmat cu o armă pe care o deţinea legal.

Tatăl Anei a fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă şi a cerut ajutorul Poliţiei, după ce viitorul ginere a scos arma şi a început să îi ameninţe cu moartea pe toţi cei din casă.

Bărbatul a fugit din casă şi a sunat la Poliţie, iar în urma lui a auzit mai multe împuşcături.

Poliţiştii chemaţi în ajutor au intrat în casă şi au descoperit că tânăra de 23 de ani fusese împuşcată mortal, iar în aceeaşi încăpere au descoperit şi cadavrul criminalului, respectiv tânărul de 28 de ani cu care fata urma să se căsătorească.

Sursă foto Antena3.ro.

Image
Image
Image