Patru copii din Australia au furat mașina unuia dintre părinți și au lăsat un bliet de adio

Patru copii din Queensland, Australia, un băiat de 14 ani, doi în vârstă de 13 și o fetiță de 10 ani, și-au făcut bagajele, au luat cu ei inclusiv echipament de pescuit și ceva bani, și au fugit de acasă cu mașina unuia dintre păriniți, fiind găsiți abia după ce au reușit să parcurgă 900 de km. Unul dintre copii a lăsat un bilet de adio familiei înainte de a pleca. Este de presupus că cei patru, toți minori, au condus cu schimbul având în vedere distanța mare pe care au parcurs-o, scrie Guardian, citat de HotNews.

“Este un drum foarte lung, (...) așa încât nu-mi pot imagina că o singură persoană ar fi putut conduce toată distanța”, a spus unul dintre inspectorii de poliție.

După 140 de km au rămas însă fără combustibil și au fost nevoiți să alimenteze, astfel încât au furat o canistră de la o benzinărie din statul Queensland. Astfel, cei patru, au fost depistați de poliție în cursul zilei de duminică.
În momentul în care poliția i-a localizat au refuzat să se dea jos și au blocat ușile automobilului, astfel încât a fost necesară intervenția în forță a poliției, unul dintre ofițeri spărgând practic geamul automobilului Nissan Patrol.

Potrivit sursei citate, copiii ar urma să fie interogați, în prezența păriniților, și rămâne de văzut dacă vor fi puși sub acuzare.

Sursă foto theguardian.com.

Image
Image
Image
Image