fbpx

Peste 75.000 de oameni participă la un miting pro-Europa în Chişinău

Peste 75.000 de oameni participă la un miting pro-Europa în Chişinău

Peste 75.000 de oameni participă duminică la un miting pro-Europa în Chişinău, convocat de preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu

Image
Image

Președintele Maia Sandu a reușit să atragă în Piața Marii Adunări Naționale zeci de mii de manifestanți, pentru a-și exprima susținerea pentru demersul aderării la Uniunea Europeană. Sunt peste 75.000 de persoane adunate la acest miting pro-Europa din Chişinău, iar manifestanții continuă să vină, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei.

„Suntem în Piața Marii Adunări Naționale pentru a spune ferm că moldovenii au ales calea europeană!”, transmite Maia Sandu, care le-a și promis manifestanților că ținta sa este a Republica Moldova să adere la Uniunea Europeană până în 2030, informează G4Media.

Zeci de mii de moldoveni participă la un miting pro-Europa în Chişinău

La miting participă și președintele Parlamentului Europeană, Roberta Metsola, care le-a transmis moldovenilor să nu abandoneze calea către integrarea în UE.  De asemenea, sunt prezenţi şi europarlamentarul român Siegfried Mureşan şi ambasadorul României la Chişinău, Cristian Leon Ţurcanu.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.