Pugilistul Maxim Dadashev a murit la spital după un meci

Boxerul rus Maxim Dadashev a murit, la vârsta de 28 de ani, într-un spital din SUA, după ce s-a luptat în ring cu Subriel Matias din Puerto Rico. Confruntarea de categorie super-uşoară s-a disputat la MGM National Harbor din Oxon Hill, Maryland.

„Top Rank este devastat să raporteze că Maxim Dadashev a decedat în această dimineață din cauza rănilor suferite în timpul meciului de vinerea trecută”, a declarat promotorul lui Dadashev, Top Rank, într-o declarație. „Maxim a fost un luptător talentat, un soț iubitor și un tată exemplar. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia și prietenii lui. Maxim a fost un tânăr grozav”, a adăugat fondatorul Top Rank și CEO-ul Bob Arum.

Antrenorul lui Dadashev, Buddy McGirt, a oprit lupta după runda a 11-a, iar sportivul a avut nevoie de ajutor ca să iasă din ring, informează CNN. După ce şi-a pierdut cunoştinţa, a fost dus la spital, unde a fost operat pe creier pentru a elibera presiunea cauzată de o hemoragie craniană, însă nu a supravieţuit, mai notează sursa citată.

Image
Image
Image