Ronaldinho a fost reținut în Paraguay. Fostul mare fotbalist ar fi folosit un pașaport fals

Ronaldinho a fost reținut în Paraguay. Fostul mare fotbalist ar fi folosit un pașaport fals

Ronaldinho, fostul mare fotbalist al Brazieliei, a fost reținut în Paraguay, anunță digisport.ro. Acesta a a fost arestat după ce ar fi pătruns în capitala țării, Asuncion, cu un pașaport fals, așa cum menționează Ministerul de Interne din Paraguay, mai scrie sursa citată.

Polițiștii au intrat peste Ronaldinho și fratele său în camera de hotel în care erau cazați și i-au reținut. Fostul mare jucător de la Barcelona și AC Milan urma să prezinte un program de educație sanitară pentru copiii din Paraguay.

Ministrul de Interne a declarat, pentru mai multe posturi de radio, că autoritățile de la aeroport au făcut o plângere către Parchet, după intrare fostului jucător în țară, mai notează sursa citată.

Ronaldinho are probleme în Brazilia, iar în urmă cu mai multe luni statul i-a reținut pașaportul, din cauza unor amenzi neplătite, în valoare de 8 milioane de euro.  Este posibil ca sud-americanul să nu-și fi recuperat documentul și să fi utilizat un pașaport fals ca să poată călători în afara țării sale.

Sursa foto: digisport.ro

 

 

 

Image
Image
Image
Image