The Washington Post: Președintele Donald Trump a făcut, de la momentul învestirii în funcție, peste 10.000 de declarații false sau care induc în eroare

Publicaţia The Washington Post a publicat un raport potrivit căruia că preşedintele american Donald Trump a făcut, de la momentul învestirii în funcţie, peste 10.000 de declaraţii false şi care induc în eroare.

Glenn Kessler, documentarist al The Post, a spus că „preşedintele continuă să facă declaraţii false sau derutante într-un ritm incredibil”, potrivit CNN, citat de Adevărul.

În luna septembrie a anului trecut, aceste declaraţii ale lui Trump atinseseră numărul de 5.000. „Este vorba, în medie, de 23 de declaraţii false ori derutante făcute pe zi în ultimele şapte luni”.

Articolul publicat de Kessler împreună cu Salvador Rizzo şi Meg Kelly arată că „acest tsunami de neadevăruri este în creştere”.   Majoritatea afirmaţiilor lui Trump fac referire la imigranţi şi democraţi, la cercetarea lui Robert Mueller şi la realizările administraţiei lui.

Citiți mai multe pe adevarul.ro.

Foto: Evan Vucci/AP/REX/Shutterstock

Image
Image
Image