Un bărbat a picat examenul auto de 12 ori. La a 13-a testare a angajat o sosie care să meargă în locul lui

examenul auto picat
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat a picat proba teoretică a examenului auto de 12 ori, așa că a decis să angajeze o sosie care să meargă în locul lui la a 13-a testare.

Timp de un an, Serge, un emigrant ghanez care locuiește în Grammont, Belgia, a încercat să promoveze examenul pentru a avea în sfârșit permis de conducere belgian. El avea un document obținut în țara natală, dar care nu era valabil în Belgia, relatează stirileprotv.ro citând La Libre.

Serge nu s-a lăsat bătut și a încercat de 12 ori să ia examenul auto, dar fără succes. Sătul să mai continue așa, a decis să angajeze o sosie care să meargă în locul lui la a 13-a testare. La examen s-a Julien, un emigrant de origine congoleză, care arăta asemănător și obținuse deja permisul de conducere belgian.
Totul ar fi decurs conform planului, dacă unul dintre angajați nu ar fi observat că ceva nu este în regulă. Acesta a devenit suspicios după ce Julien a prezentat actul de identitale a lui Serge și a analizat fotografia din document, observând diferențe între cele două fizionomii.

În cele din urmă, ambii bărbați au ajuns în arest și ulterior au fost prezentați în instanță. Serge riscă o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare, în timp ce pentru Julien procurorii au cerut două sute de ore de muncă în folosul comunității. 

 

 

Foto stirileprotv.ro

Image