Un militar român a fost ucis astăzi în atentatul cu mașină capcană din Kabul

O explozie provocată de o maşină capcană care a fost detonată în capitala afgană Kabul, a ucis astăzi încă un român, a anunţat Ministerul Apărării într-un comunicat de presă.
„Un militar român şi-a pierdut viaţa astăzi, 5 septembrie, în jurul orei 11.40, ora României, în Afganistan, în timpul executării unei misiuni de patrulare mixtă în apropiere de Green Zone din Kabul”, anunţă Ministerul Apărării, într-un comunicat de presă.
Potrivit comunicatului de presă citat, informaţii suplimentare referitoare la identitatea militarului vor fi difuzate după anunţarea familiei acestuia, conform procedurilor în vigoare.
„Conducerea Ministerului Apărării Naţionale îşi exprimă regretul pentru moartea militarului român şi este alături de familia îndoliată”, mai arată MApN.

O maşină încărcată cu explozibil a fost detonată joi în estul capitalei afgane Kabul, în apropierea zonei în care se află misiunile diplomatice străine, printre care ambasada Statelor Unite şi sediul misiunii NATO, au anunţat oficialii locali, citaţi de Associated Press, potrivit MEDIAFAX.

Credit foto Mediafax.

Image
Image
Image