Un pasager confuz a creat haos la bordul unui avion: O femeie a lansat, din greşeală, toboganul de urgenţă

O aeronavă de pe aeroportul din Manchester, Marea Britanie, a decolat cu aproape opt ore întârziere, după ce un pasager „uşor confuz” a deschis uşa de la ieşirea de urgenţă, confundând-o cu toaleta aeronavei, transmite The Guardian, citat de MEDIAFAX.

Zborul companiei Pakistan International Airways (PIA), cu destinaţia Islamabad, era pe punctul de a începe manevrele de decolare atunci când o femeie a deschis uşa greşită, lansând toboganul pentru situaţii de urgenţă.

Pasagera speriată a spus echipajului aeronavei că a crezut că uşa era cea a toaletei. Compania aeriană şi reprezentanţii aeroportului din Manchester, Marea Britanie au confirmat detaliile incidentului.

Aeronava cu aproape 400 de pasageri la bord a decolat într-un final de pe aeroportul din Manchester, sâmbătă, în jurul orei 17.00, potrivit sursei citate.
Avionul a ajuns la Islamabad cu o întârziere de şapte ore. Alte avioane care erau pregătite pentru decolare la aeroportul din Manchester au înregistrat şi ele întârzieri din cauza incidentului.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image
Image
Image