Un român blocat într-un ambuteiaj a descoperit că iubita sa a murit în accidentul care îngreuna traficul

Un şofer român care era blocat într-un ambuteiaj pe o autostradă din Marea Britanie a fost devastat când a aflat că iubita sa era victima accidentului din cauza căruia traficul se desfăşura cu dificultate.

Cristian Miculaiciuc se număra printre miile de şoferi blocaţi pe Autostrada M5, în urma unui accident care a avut loc în dimineaţa zilei de 3 aprilie. În mod tragic, s-a dovedit ulterior că iubita sa, Sorina Gheorghe, care se afla într-un alt autovehicul, murise. Poliţia l-a sunat pe Cristian după ce acesta deja aştepta de o oră pentru ca traficul să se descongestioneze, pentru a-l informa că iubita sa în vârstă de 24 de ani a murit atunci când o maşină de teren s-a tamponat cu automobilul său, informează adevarul.ro.

Sorina Gheorghe se deplasa spre serviciul său din Aston atunci când autoturismul său a intrat în coliziune cu o maşină de teren, în jurul orei 05:40. Martorii şi un paramedic care se afla întâmplător în zona s-au grăbit să o ajute, dar aceasta a fost declarată decedată la faţa locului, relatează Adevărul. Cei doi bărbaţi care se aflau în maşina de teren nu au fost răniţi.  Şoseaua a fost închisă vreme de şase ore, stârnind haos printre cei care făceau naveta, mai notează sursa citată.

Image
Image
Image
Image