VIDEO. Cum a fost pus la pământ atacatorul de pe London Bridge de trecători curajoși înarmați cu un dinte de narval și un extinctor

Un bărbat care în timpul atacului terorist de sâmbătă din Londra se afla în clădirea asociației negustorilor de pește a luat un dinte de narval lung de peste 1,5 metri de pe perete și s-a dus să se lupte cu atacatorul, scrie Daily Mail, citat de HotNews.

Acesta, împreună cu alți bărbați care au intervenit, unul înarmat cu un extinctor pe care îl folosește pentru a-l ține la respect pe atacator, iar altul cu ceea ce pare un băț, reușesc să-l pună la pământ pe terorist.

Grupul de șase bărbați îl dezarmează, dar apoi observă că atacatorul purta o vestă explozivă (care s-a dovedi ulterior falsă), așa că se retrag, teroristul fiind apoi împușcat mortal de poliție.

Cel puțin două persoane au fost ucise și alte trei au fost rănite, vineri, în urma atacului cu armă albă comis pe celebrul London Bridge din centrul capitalei britanice.
Atacatorul a fost împușcat mortal de poliție. Potrivit presei, acesta avea asupra sa și o falsă vestă cu explozibili. Poliţa londoneză a încadrat atacul drept unul "terorist".

Captura foto/video youtube.com

 

 

Image
Image
Image
Image