VIDEO: Elicopter prăbuşit în New York

Un elicopter s-a prăbuşit, luni, pe acoperişul unei clădiri din cartierul Manhattan, potrivit Departamentului de Pompieri din New York. Pilotul aeronavei a decedat în urma accidentului, iar în mediul online a apărut o filmare care arată cum acesta zbura haotic deasupra Râului de Est din New York City, informează The New York Post, citată de MEDIAFAX.

Filmarea a fost publicată pe reţelele de socializare Instagram şi Twitter, după ce a fost distribuită de Wendy Slater, o femeie care locuieşte în zonă. „Un elicopter zboară haotic deasupra râului”, a scris aceasta pe Instagram.
Primarul oraşului New York a confirmat autenticitatea filmării în timpul unui interviu pentru CNN.
„Nu arată ca un elicopter care se prăbuşeşte sau pierde din altitudine”, a spus Bill de Blasio. „Arată mai degrabă ca o serie de mişcări intenţionate şi haotice”, a adăugat acesta.

De Blasio spune că este neclar încă motivul pentru care pilotul – identificat ca Tim McCormack, în vârstă de 58 de ani – ar fi ales să zboare deasupra oraşului după acele manevre periculoase.„Nu înţeleg de ce a zburat deasupra cartierului Manhattan dacă destinaţia sa era spre sud, în New Jersey. Ceva nu se leagă, dar tocmai de aceea are loc o investigaţie amplă”, a mai spus primarul.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image
Image
Image