VIDEO - Reacţia Reginei Elizabeth a II-a, după un tur la un supermarket fără personal la casele de marcat: „Cum pot trişa?”

Regina Marii Britanii s-a bucurat de o călătorie înapoi în timp, precum şi un ghid al celui mai nou mod de face cumpărături. Majestatea sa a vizitat o replica a unui supermarket Sainsbury’s original, în elegantul cartier Covent Garden din Londra, cu ocazia aniversării a 150 de ani a lanţului de supermarketuri, relatează revista Town and Country, potrivit MEDIAFAX.

În plus, Majestatea sa a „făcut cunoştinţă” cu cea mai nouă tehnologie privind casele de marcat. Damien Corcoran, directorul regional al companiei pentru nord-estul ţării, i-a demonstrat Reginei, în vârstă de 93 de ani, cum se foloşte cel mai nou sistem. Aceasta a reacţionat rapid, întrebând „Îl pot păcăli? Cum pot trişa?”.

„Unul dintre lucrurile observate de Regină a fost oportunitatea de a fenta sistemul şi posibilitatea de a nu scana obiecte. I-am spus că există cântare incorporate deja în casele de marcat, care pot detecta dacă un obiect este în plus”, a declarat Corcoran după întâlnire.
„Sper că a fost mulţumită de răspunsul meu”, a spus directorul.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image
Image
Image