VIDEO | Un predicator american se laudă la televizor că spulberă coronavirusul cu "puterea divină" şi suflă prin platou

VIDEO | Un predicator american se laudă la televizor că spulberă coronavirusul cu "puterea divină" şi suflă prin platou

Imaginile cu un teleevanghelist american care suflă frenetic într-un platou de televiziune, în faţa camerelor, susţinând că "spulberă" noul coronavirus, fac înconjurul Planetei în aceste zile. Într-un ritual bizar, bărbatul încearcă un fel de exorcizare, pretinzând că poate să alunge virusul şi învăţându-i pe telespectatori să facă acelaşi lucru, suflând simbolic pentru a-l spulbera, cu toate că, în mod paradoxal, suflatul poate fi una dintre cele mai eficiente metode de a răspândi un astfel de virus.

Predicatorul american Kenneth Copeland, susținător al lui Donald Trump, a prezis că pandemia va dispărea „mai repede decât credeți”, pentru că rugăciunile creștinilor pur și simplu au copleșit virusul. Într-o predică televizată susținută luna trecută, el a invocat „furtuna Domnului”, pentru a alunga coronavirusul, relatează Digi24.

„Covid-19, te spulber cu furtuna divină! Ești nimicit pe veci. Și nu te vei mai întoarce”, a spus evanghelistul înainte de a sufla cu putere către cameră. În timpul predicilor sale, pastorul le-a mai spus susținătorilor că oponenții politici ai președintelui Trump au „deschis ușa virusului” prin ura pe care au manifestat-o față de șeful Casei Albe.

Image
Image
Image
Image