Florian Walter, în stare critică. Fostul patron de la Petrolul a suferit un atac cerebral

Fostul patron de la Petrolul, Dinamo şi Un Cluj, Florian Walter, a ajuns de urgenţă joi seară la spital, în stare critică, din câte se pare în urma unui accident cerebral. Surse citate de ProSport au declarat că acesta a fost transportat iniţial la Spitalul Universitar şi transferat, apoi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Walter a fost preluat de Marian Broască, adjunctul cardiologului Șerban Brădișteanu, anunţă surse citate de gsp.ro, care scris că, joi seară, acesta ar fi fost supus deja unei intervenţii chirurgicale.

Starea omului de afaceri este critică, iar şansele de supravieţuire foarte mici, după ce Florian Waltler, în vârstă de 56 de ani, ar fi suferit un atac cerebral grav.

GSP reaminteşte că Walter a mai suferit un preinfarct pe vremea când se afla în Dubai, în octombrie 2015, iar în 2010 a fost operat pentru probleme cardiace.

Walter a venit ca acționar la Dinamo la începutul anilor 2000 și a plecat în 2009, când s-a dus la U Cluj. La formația din Ardeal a stat trei ani, în 2012 mutându-se la Petrolul.

Pe 5 martie 2016, Walter a fost extrădat din Emiratele Arabe Unite, iar a doua yi a fost arestat în România. Fostul patron de la Petrolul a fost eliberat pe 5 august, dată de la care se află sub control judiciar. Florian Walter, patronul Romprest, a fost acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013 – 2014.

Pe 11 iunie, Walter avea termen la Tribunalul Cluj în procesul în care era acuza de constituire de grup infracțional alături de Dan Capră și Marius Nicolae.

 

Image
Image
Image