FOTO | Mai rău ca niciodată. Gunoaiele de la ghenele din Ploieşti au ajuns să se reverse pe străzi

Că ghenele dau pe afară e puţin spus! În multe zone din Ploieşti, din cauza faptului că n-au fost ridicaţi la timp, munţii de gunoaie au ajuns să se reverse pe străzi, blocând o parte din carosabil. Iar sacii continuă să se adune...

Situaţia deşeurilor din Ploieşti se agravează de la o săptămână la alta, iar oraşul pare să atingă noi recorduri negative. În Vest, în unele dintre cele mai populate zone din municipiu, platformele menajere se dovedesc neîncăpătoare, iar sacii de gunoaie, neridicaţi la timp de către operator, au ajuns să dea pe afară. Mai mult, deşeurile se revarsă pe partea carosabilă.

Un cititor Telegrama ne-a trimis mai multe fotografii făcute luni dimineaţă, pe strada Bahluiului, nu departe de Gara de Vest (prima imagine din galeria foto de mai jos) şi pe Anotimpului, în vecinătatea pieţei Aurora (foto 2, respectiv 3, lângă fostul Cinema Modern).

{gallery}gunoaie revarsate in strada{/gallery}

Dacă ai surprins situaţii ieşite din comun, dă-ne de veste la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau pe pagina de Facebook a redacţiei!

Image
Image
Image
Image