FOTO | Peste 400 de participanţi la ediţia din această toamnă a "Bazarului Copiilor"

Devenit o tradiţie în Ploieşti, "Bazarul Copiilor", un eveniment menit să le ofere celor mici ocazia să îşi tranzacţioneze jucăriile şi să înţeleagă mai bine valoarea lucrurilor şi a muncii, a adunat, sâmbătă, peste 400 de participanţi în parcul de la Sala Sporturilor "Olimpia", la ediţia cu numărul 20.

Asociaţia Prahova în Acţiune, organizator al evenimentului în ultimii ani, a transmis un mesaj de mulţumire pentru copiii prezenţi, dar şi pentru bunicii şi părinţii care i-au însoţit şi pentru voluntarii din cadrul asociaţiei. "Cel mai mare bazar din România a adunat astăzi la Ploieşti peste 400 de copii de toate vârstele, într-o explozie de culoare şi de bucurie! Mulțumim pentru acest minunat eveniment, organizatoarelor Cristina Toma Cochinescu şi Madalina Corciu, voluntarilor Asociației Prahova în Acțiune, copiilor şi, mai ales, părinților şi bunicilor care păzesc cuminți tarabele micilor vânzători de XX de ediții ale Bazarului Copiilor" e mesajul publicat pe pagina de Facebook a asociaţiei.

Conceptul, aşa cum îi spune şi numele, le oferă copiilor ocazia să vândă sau să cumpere jucării, să înţeleagă valoarea unor lucruri, dar şi, pentru unii dintre vânzătorii de ocazie, să se despartă de unele jucării, lucru care, pentru un copil, nu e tocmai uşor.

Organizatorii nu au foarte mult timp liber la dispoziţie, pentru că, după bazarul de sâmbătă, la o săptămână distanţă deschid "Târgul urban de ateliere".

{gallery}bazarul copiilor sept 2019{/gallery}

(Foto: Prahova în acţiune)

Image
Image
Image
Image