FOTO | Zăpada a readus problemele de sezon la trecerile de pietoni din Ploieşti

FOTO | Zăpada a readus problemele de sezon la trecerile de pietoni din Ploieşti
Previous Next

Ninsoarea abundentă căzută în ultimele ore în Ploieşti a creat probleme serioase în dreptul trecerilor de pietoni, din cauza apei acumulate lângă borduri. Angajaţii firmei de salubritate şi deszăpezire au fost trimişi să cureţe gurile de scurgere.

În multe zone, sistemul de canalizare n-a mai făcut faţă, atât din cauza gurilor de scurgere a apelor pluviale care s-au acoperit cu zăpadă, cât mai ales a cantităţilor mari de precipitaţii. Un bun exemplu este la intersecţia dintre Bulevardul Republicii şi strada Jurnalist Gabi Dobre, lângă Poşta Centrală, unde s-au acumulat cantităţi mari de apă. Au mai fost probleme pe Republicii şi la trecerile de pietoni situate mai aproape de kilometrul zero al oraşului. Evident, aceleaşi probleme au apărut şi pe multe alte artere de circulaţie din Ploieşti.

Angajaţii de la curăţenia căilor publice au fost trimişi, încă de la primele ore, să cureţe cu lopeţile gurile de scurgere de lângă trotuare. În unele cazuri, intervenţia n-a fost suficient de rapidă sau de eficientă, însă nu trebuie uitat faptul că în Ploieşti ninge încontinuu încă de noaptea trecută.

Image
Image
Image