Furnizarea apei calde va fi oprită din nou, miercuri, pentru ploieștenii de pe Republicii și Andrei Mureșanu

Veolia Energie Prahova a anunțat că întrerupe alimentarea cu energie termică miercuri, 22 mai, în intervalul orar 8:00 - 18:30, pentru a remedia o avarie survenită pe circuitul primar de termoficare în perimetrul cartierelor Republicii și Andrei Mureșanu.

Reprezentanții companiei precizează că măsura îi va afecte pe consumatorii alimentați de punctele termice 2, 4, 5, 6, 7, 12 Republicii și 16 Malu Roșu, în perimetrul străzilor B-dul Republicii, Constantin Brezeanu, Aleea Cibinului, Andrei Mureșanu, Intrarea Polux, Intrarea Castor, Sinăii, Zidari și Bănești.

"Echipele Veolia Energie Prahova vor lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări pentru minimizarea intervalului de întrerupere în furnizarea cu apă caldă și încălzire.

Pentru detalii legate de stadiul lucrărilor și alte informații, consumatorii pot contacta Centrul de Apel non–stop al Veolia Energie Prahova, la nr. 0 800 800 255 (gratuit, rețeaua Telekom) și 0244 408 888 (tarif normal, orice rețea de telefonie fixă sau mobilă).

Ne cerem scuze consumatorilor din zona afectată pentru disconfortul creat și îi asigurăm că echipele noastre depun toate eforturile pentru finalizarea cât mai rapidă a acestor lucrări", au mai transmis reprezentanții Veolia Energie Prahova.

 

Image
Image
Image