Furnizarea apei potabile va fi oprită, marți, în centrul Ploieștiului

APA NOVA Ploieşti a anunțat că marți, pe 5 martie, va întrerupe alimentarea cu apă potabilă, pentru zona centrală a municipiului.

Alimentarea cu apă potabilă va fi oprită între orele 09.30 – 12.30, în Piaţa Victoriei nr.1 (bloc Unirea şi bloc Mercur) şi pe strada C. D. Gherea (bloc A şi bloc B), în cadrul operaţiunii de reparare a conductei de distribuţie a apei potabile din zonă.

Tot marți, între orele 13.30 – 15.30, furnizarea apei potabile va fi oprită pe strada Neagoe Basarab (de la nr. 1 la nr. 21 şi de la nr. 2 la nr.16), în cadrul operaţiunii de cuplare a noii conducte de pe strada Neagoe Basarab la reţeaua de distribuţie a apei potabile din zonă.

 "Ne cerem scuze clienţilor pentru disconfortul creat, dar aceste lucrări sunt indispensabile pentru activitatea de exploatare a serviciului public de alimentare cu apă potabilă. Eventualele reclamaţii şi solicitări de informaţii suplimentare se pot face 24 de ore din 24 la Centrul de apel al APA NOVA Ploieşti, la numărul de telefon 0800 800 923 (apel gratuit) apelabil din reţeaua Telekom România, iar din alte reţele de telefonie fixă sau mobilă, la numărul 0244 407630 (apel taxabil)", au transmis reprezentanții companiei.

 

 

 

 

Image
Image
Image