GALERIE FOTO | Gropi mari pe cea mai circulată şosea din Ploieşti. Vezi explicaţiile Primăriei!

La câteva luni după asfaltare, pe Bulevardul Republicii din Ploieşti, în cartierul Albert, au apărut cratere. Într-o zonă, pe sensul de intrare dinspre Blejoi spre Ploieşti, aproape de limita dintre cele două localităţi, asfaltul turnat de câteva luni s-a surpat. Primarul spune că lucrările sunt în garanţie şi că, imediat ce vremea se va îmbunătăţi, va trimite firma executantă să le refacă, pe întreaga lăţime a şoselei.

Astăzi, în cartierul Albert, pe un tronson din cel mai circulat bulevard al Ploieştiului, există restricţii, din cauza denivelărilor apărute pe sensul de intrare în oraş. Între banda unu şi banda doi au apărut gropi, semnalizate pe o lungime de câteva zeci de metri. Mai mici sau mai mari, gropile continuă şi pe tronsonul care se află pe teritoriul comunei Blejoi.

Pe porţiunea care ţine de Primăria Ploieşti, în teorie "reparată" acum câteva luni, primarul Dobre spune că lucrările sunt în garanţie şi promite că va trimite executanţii înapoi. "Ordine de reparaţii sunt deja date pentru mai multe străzi. Neavând bugetul pe 2019 aprobat, putem lucra în limita a 1/12 din bugetul de anul trecut, însemnând aproximativ 800.000 de lei pe lună. În cartierul Albert, lucrările sunt în garanţie. Când vremea va permite, se va decoperta, se va tasa din nou şi apoi se va asfalta la loc. Se va reface doar acea porţiune unde au apărut probleme, dar pe întreaga lăţime, aşa am dat ordinul pentru garanţie", a declarat, marţi, primarul Adrian Dobre.

Vezi mai jos VIDEO şi GALERIE FOTO!

{gallery}gropi republicii albert 29_01_19{/gallery}

Image
Image
Image