Georgian Drăgan, fostul purtător de cuvânt de la IJP Prahova și IGPR, a fost avansat la Ministerul de Interne, în locul Monicăi Dajbog

Georgian Drăgan, purtător de cuvând al IJP Prahova până în decembrie 2014, iar de atunci purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost avansat la Ministerul Afacerilor Interne, potrivit unui anunț făcut chiar de ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor.

"Am decis să îi deleg atribuțiile de purtător de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne comisarului Georgian Drăgan, care în perioada următoare va avea comunicări zilnice cu presa", a declarat Fifor.

Comisarul de Poliție Georgian Drăgan este originar din județul Băuzău, unde a absolvit, în 2008, Liceul de Poliție. A continuat studiile la Academia de Poliţie din Bucureşti, iar din ianuarie 2012 a fost angajat la Biroul Poliţiei Rutiere Ploieşti. În noiembrie 2013, la doar 24 de ani, a fost ales să reprezinte Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova în faţa mass-media, iar după numai un an a fost promovat la IGPR.

Citiți și:  Georgian Drăgan, copilul teribil al Poliţiei Prahova

 

Image
Image
Image
Image