fbpx

VIDEO ­čÄŽ Gondola Sinaia, amendat─â de Protec╚Ťia Consumatorilor. Operatorul este obligat s─â returneze contravaloarea tichetelor pl─âtite degeaba

VIDEO ­čÄŽ Gondola Sinaia, amendat─â de Protec╚Ťia Consumatorilor. Operatorul este obligat s─â returneze contravaloarea tichetelor pl─âtite degeaba

Image
Image

Pornirea cu ├«nt├órziere a unor instala╚Ťii administrate de Gondola Sinaia, din cauza ghe╚Ťii acumulate pe cabluri, ╚Öi num─ârul mare de turi╚Öti care a vrut s─â ajung─â pe p├órtii au creat luni un haos. Protec╚Ťia Consumatorilor a sanc╚Ťionat operatorul ╚Öi l-a obligat nu doar s─â prelungeasc─â programul, pentru a asigura cobor├órea tuturor turi╚Ötilor, ci ╚Öi s─â le restituie banii celor care nu au apucat s─â beneficieze de serviciile pl─âtite.

 

Pentru o urcare cu gondola sau telecabina, la Sinaia, s-a a╚Öteptat, ieri, ore ├«n ╚Öir. Mul╚Ťi s-au l─âsat p─âguba╚Öi, dar au pierdut astfel banii pl─âti╚Ťi. ╚śi sumele nu au fost deloc de neglijat.

Haosul creat a atras aten╚Ťia comisarilor de la Protec╚Ťia Consumatorilor.

ÔÇť├Än intervalul 8.00 -11.55 gondola din Sinaia pe tronsonul cota 1400 - 2000 nu a func╚Ťionat, din cauza depunerii de ghea╚Ť─â ╚Öi chiciur─â.

├Än toat─â aceasta perioad─â, la baza ├«n Sinaia se comercializau tichete, fapt ce a dus la supraaglomerarea platformei┬á intermediare de la 1400. De men╚Ťionat faptul ca pe tronsonul 1400-2000 func╚Ťiona totu╚Öi telecabina, aceasta av├ónd o capacitate mult redusa.

Fa╚Ť─â de cele men╚Ťionate, operatorul economic a fost sanc╚Ťionat cu o amend─â ├«n valoare de 15.000 lei ╚Öi m─âsuri de returnare contravaloare servicii neutilizate, asigurare cobor├óre ├«n┬á siguran╚Ť─â a consumatorilor, prin prelungire program func╚Ťionare ╚Öi de asemenea obligativitatea de a se asigure c─â sunt informa╚Ťi consumatorii cu privire la nefunctionarea instalatiilorÔÇŁ, a anun╚Ťat Ion Iord─âchescu, comisar ╚Öef al CRPC Sud Muntenia.

Pe pagina de Facebook Gondola Sinaia au ap─ârut, luni diminea╚Ť─â, update-uri peste update-uri, privind ├«nt├órzierea punerii ├«n func╚Ťiune a unora dintre instala╚Ťiile de transport pe cablu. ├Än jurul orei 10.00, operatorul a anun╚Ťat c─â parcarea este deja plin─â, iar la ora 13.30 informa c─â ÔÇťinstala╚Ťiile func╚Ťioneaz─â la supracapacitate. Nu se mai v├ónd cartele, de niciun fel, pentru instala╚Ťiile de altitudineÔÇŁ.

Urm─âre┼čte pagina de Facebook┬áÔÇ×TelegramaÔÇŁ pentru ┼čtiri ┼či analize de ultim─â or─â!

Sursa foto: Ion Iord─âchescu

Sursa imagini: SKI Romania

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.