Hidro Prahova opreşte apa luni, după prânz, în două oraşe din judeţ

Hidro Prahova opreşte apa luni, după prânz, în două oraşe din judeţ

Operatorul regional de alimentare cu apă Hidro Prahova a anunţat luni că va opri alimentarea cu apă în Azuga şi mai multe cartiere din Buşteni, timp de trei ore, pentru remedierea unei avarii.

"Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță sistarea furnizării apei potabile în orașele Azuga și Bușteni, în data de 14 septembrie 2020, în intervalul orar 12.00-15.00, pentru remedierea unui defect accidental la conducta de transport Azuga-Bușteni. Vor fi afectați abonații HIDRO PRAHOVA din orașul Azuga, precum și cei care locuiesc în cartierele Zamora și Piatra Arsă din orașul Bușteni", a anunţat societatea, într-un comunicat de presă.

"Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și dă asigurări că echipele de intervenție lucrează în prezent pentru remedierea defecțiunii. După finalizarea acțiunii, reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA se va face în cel mai scurt timp, la parametri de calitate corespunzători", se mai arată în comunicat.

Image
Image
Image