Închis la Paşapoarte şi Înmatriculări între 26 aprilie şi 1 mai. Vezi când sunt reprogramaţi prahovenii care aveau rezervări!

Prefectura Prahova a anunţat că serviciile subordonate instituţiei care se ocupă de eliberarea paşapoartelor, respectiv de înamtriculări auto şi permise de conducere nu vor avea program începând din perioada Sărbătorilor Pascale şi până pe 1 Mai inclusiv. În cel de-al doilea caz, această măsură va duce la reprogramarea prahovenilor care îşi făcuseră iniţial rezervări pentru ziua de 30 aprilie.

"Instituția Prefectului Județul Prahova anunță cetățenii că în perioada 26 aprilie-1 mai nu va avea program cu publicul. Persoanele care sunt programate pentru data de 30 aprilie 2019 la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor sunt rugate să se prezinte la orele stabilite, dar în data de 4 mai 2019 (sâmbătă). Vă mulțumim pentru înțelegere!", a fost mesajul transmis de Prefectură.

Anunţul vine în contextul în care, iniţial, la Permise şi Înmatriculări se făcuseră rezervări şi pentru ziua de 30 aprilie, declarată ulterior liberă pentru bugetari. În cazul Serviciului Paşapoarte, nu a fost nevoie de reprogramări, având în vedere că de la bun început nu fuseseră făcute rezervări pentru ziua respectivă.

Image
Image
Image
Image