Înscrie-te în #supercursafaptelorbune, primul semimaraton filantropic din Ploieşti!

Pe 9 iunie este programat un inedit eveniment în Ploieşti, care le oferă doritorilor ocazia să-şi testeze rezistenţa la un semimaraton, dar şi să susţină unul dintre cele şase proiecte caritabile înscrise. Organizatorii i-au spus #supercursafaptelorbune şi îl descriu drept cel mai dinamic eveniment filantropic din municipiu. Acesta se va derula la Parcul Municipal Vest, iar 25% din taxa fiecărui alergător va mergecătre unul dintre cele 6 proiecte prahovene susţinute.

Până pe 31 mai te poți înscrie la una dintre cele 4 curse ale competiției:
- Semimaraton – cursă individuală de 21 de km la care se pot înscrie doar persoanele peste 18 ani, iar minorii între 16 și 18 ani doar dacă sunt legitimați la un club sportiv, taxa fiind de 75 lei/persoană;
- Semimaraton – cursă în ștafetă de 21 de km. Grupurile pot fi formate din 2 sau 4 persoane, iar taxa este de 75 lei/persoană:
- Cros - cursă de 3 km unde se poate înscrie orice persoană peste 14 ani, taxa fiind de 50 lei/ persoană;
- Cursa familiilor – cursă de 1 km unde se pot înscrie grupuri care sunt sau se simt a fi o familie (maxim 5 membri/familie), taxa fiind de 30 lei/familie.

Fiecare alergător primește kit-ul alergătorului ( număr personalizat, cip cronometrare (doar pentru cursa de Semimaratonstafetă și individual), acces la punct de hidratare start/finish și pe traseu, diplomă, medalie, cadouri de la sponsori/ organizator), iar tricoul oficial al competiției se poate achiziționa separat pentru 15 lei, au mai anunţat organizatorii, într-un comunicat de presă transmis vineri. Regulamentul de înscriere şi participare e disponibil AICI.

Banii strânşi în cadrul acestui eveniment urmează să ajungă, printre altele, pentru susţinerea fondului de burse al Fundaţiei Comunitare Prahova, Clubului Sportiv Aurora Băicoi sau Festivalului Internaţional de Film Ploieşti. Lista celor şase proiecte este disponibilă pe site-ul oficial dedicat evenimentului, unde există şi o secţiune unde doritorii pot face donaţii, indiferent dacă au sau nu de gând să şi alerge la vreuna dintre probe. Dacă îți dorești să susții unul sau mai multe proiecte poți dona AICI.

"Semimaratonul Ploieşti 2019 îşi doreşte să strângă laolaltă persoane pentru care alergatul este un stil de viaţă, familii cu copii care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, persoane care vor să se implice activ în suştinerea unei cauze, ONG-uri şi grupuri de iniţiativă care au nevoie reală de ajutor şi susţinere financiară, companii, corporaţii şi antreprenori locali şi nu numai care vor să se implice în procesul de fundraising", se mai arată în comunicat.

Evenimentul este organizat de către Fundația Comunitară Prahova, cu sprijinul Primăriei Ploiești, Romanian-American Foundation, Friends For Friends Foundation  și al partenerilor locali.

Image
Image
Image
Image