ISU Prahova, în contexul noilor avertizări de furtună: "Evitați deplasarea în apropierea copacilor, panourilor publicitare și a clădirilor în construcție"

În contextul noii avertizări cod galben de vreme instabilă instituite miercuri de ANM, ISU Prahova a emis, la rândul său, o alertă pentru populație, recomandând măsuri care să prevină paguble materiale sau rănirea persoanelor.

"Recomandăm prahovenilor să îndepărteze copacii sau ramurile uscate, să asigure sau să înlăture, după caz, elementele de construcție aflate în echilibru instabil, care, pe timp de vijelie, ar putea cădea şi provoca victime ori pagube materiale. De asemenea, pe timpul manifestării fenomenelor meteorologice periculoase, cetățenii trebuie să evite deplasarea în apropierea copacilor, a panourilor publicitare sau a clădirilor aflate în construcție sau care prezintă elemente arhitectonice ce pot fi smulse de vânt. Pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autovehiculelor se va realiza în zone ferite, la distanță sigură față de copaci sau stâlpi de electricitate", au transmis reprezentanții ISU Prahova.

Citiți și: O nouă alertă cod galben a fost emisă de meteorologi

 

 

 

Image
Image
Image
Image