Marți, 03 Septembrie 2019 12:32

Un nou eveniment de senzație, la finalul acestei săptămâni, pe aerodromul de lângă Ploiești

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aerodromul "Gheorghe Bănciulescu" de la Strejnic va găzdui, în weekendul 7-8 septembrie,un nou eveniment de excepție organizat de Aeroclubul României. Festivalul Aviației cu Aeronave Ultraușoare ULMFEST 2019 promovează tehnologiile de ultimă oră din domeniul construcției de aparate de zbor ULM, aeronave și componente pentru acestea, avionică și tehnică de navigație și telecomunicații.

Organizatorii anunță că "evenimentul se va bucura de o largă participare a reprezentanților din România a celor mai importanți producători de aparate de zbor ULM, proprietari de aeronave și piloti din țară și străinătate, specialiști și experți în aviaţie.  Festivalul va crea cadrul propice pentru dialogul, schimbul de idei și experiența dintre participanți, precum și condițiile optime pentru consolidarea legăturilor de prietenie a comunității zburătorilor și pasionaților de aviaţie din România cât și din strainătate".

Pentru sâmbătă seară, organizatorii au plănuit și un "hangar party".

Intrarea este liberă.

Acesta este al treilea eveniment major găzduit de Aerodromul Strejnic, după ziua Porților Deschise, din 15 august, și Ploiești Airshow, de la începutul lunii iunie.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.