Vineri, 01 Noiembrie 2019 14:44

Preselecții, la Ploiești, pe 8 noiembrie, pentru o nouă ediție MISS ROMÂNIA

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ploieștiul va găzdui, pe 8 noiembrie, preselecțiile pentru noua ediție a concursului de frumusețe MISS ROMÂNIA. Acestea vor avea loc vinerea viitoare, de la ora 17.00, la sediul CLAR BEAUTY MEDIA din str. Poștei, nr. 5A.

Candidatele au libertatea să-și aleagă ținuta, singurele condiții fiind să nu opteze pentru trening sau pantaloni lungi și să vină nemachiate.

"EŞTI BINEVENITĂ dacă:

CREZI în valoarea ta!

AI ÎNCREDERE în frumuseţea şi inteligenţa ta!

ÎŢI DOREŞTI:

să arăţi tuturor cine eşti cu adevărat,

să demonstrezi că ai forţa de a te lupta pentru idealurile în care crezi,

să fii un exemplu pentru cei din generaţia ta şi nu numai,

să fii cea care să poate vorbi în numele tinerelor românce,

să dovedeşti faptul că o femeie modernă este o femeie puternică,

să arăţi forţa pe care o pot avea frumuseţea şi inteligenta reunite pentru un scop nobil,

să demonstrezi că eşti un om cu totul special", le-au transmis organizatorii potențialelor concurente.

Condiții de participare

La selecții și concurs pot participa româncele cu vârste între 17 și 25 de ani (împliniţi la data de 1 noiembrie 2019. Pentru a fi validate drept concurente, minorele au nevoie de acordul scris al părinților sau tutorelui, privitor la  participarea în concursul MISS ROMÂNIA.

Alte condiții:

- Domiciliul stabil să fie în România

- Înălţimea minimă a concurentelor – 1,65 cm

- Candidatele trebuie să declare pe propria răspundere faptul că au o foarte bună stare de sănătate, nu sunt și nu au fost căsătorite, nu sunt însărcinate, nu au niciun copil (natural sau adoptat), nu au fost subiectul vreunui material (de orice formă) erotic, indecent, pornografic sau de natură a afecta normele morale înalte promovate de Concursul MISS ROMÂNIA. De asemenea, organizatorii menționează că nu sunt acceptate în concurs candidate ale căror imagine sau voce sunt obiectul unui contract de reprezentare sau publicitate valid în derulare sau nu.

Încălcarea acestor condiții atrage eliminarea imediată a candidatei din concurs, indiferent de faza în care a ajuns.

De asemenea, regulamentul spune că, dacă deţinătoarea titlului se mărită până la ediţia următoare a concursului Miss România,  ea va pierde automat titlul şi orice fel de beneficii pe care acesta le poate aduce în urma acţiunilor întreprinse sub acesta titulatură. În acest caz nu poate emite niciun fel de pretenţii faţă de aceste elemente.

Persoana care a deţinut titlul poate fi trasă la răspundere pe plan juridic pentru situaţia în care există contracte în derulare a căror continuare este afectată de retragerea titlului. Ea devine responsabilă pentru acoperirea cheltuielilor impuse de modificările contractelor în derulare cu organizatorii, partenerii acestora şi cu sponsorii.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.