Marți, 05 Noiembrie 2019 15:48

Maxime de până la 26 de grade Celsius, în cursul zilei de miercuri

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vremea va continua să se încălzească, iar mâine temperaturile în cursul zilei ar putea atinge 26 de grade Celsius, conform prognozei publicate de Prefectura Prahova.

Joi, valorile mai scad, dar tot vor rămâne peste 20 de grade, neobișnuit de mari pentru începutul lunii noiembrie.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 05.11.2019 ORA 08.00 - 06.11.2019 ORA 08.00

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 25 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 11 grade. Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei și variabil noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA MUNTE

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul nopții. Spre sfâșitul intervalului izolat va ploua slab. Vântul va intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste în a doua parte a intervalului.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 06.11.2019 ORA 08.00 - 07.11.2019 ORA 08.--

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie, temperaturile maximele urmând a se încadra între 19 și 26 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 7 și 11 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nord-vestul regiunii, unde pe arii restrânse, mai ales noaptea, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat.

LA MUNTE

Vremea se va menține deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii noiembrie. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab, cu o probabilitate mai mare spre seară și noaptea. Vântul va avea temporar intensificări, cu viteze mai mari pe creste.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 07.11.2019 ORA 08.00 - 08.11.2019 ORA 08.00

Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai ridicate decât cele normale datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul și nord-vestul regiunii, unde local va ploua și vor fi posibile cantități mai însemnate. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, iar cele minime între 8 și 12 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA MUNTE

Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, iar izolat cantitățile de apă pot fi însemnate. Vântul va avea unele intensificări, în special pe creste. Valorile termice vor marca o scădere ușoară față de ziua anterioară, dar se vor menține mult mai ridicate față de mediile multianuale.

Nici în zilele următoare nu ne așteaptă surprize neplăcute. Abia în a doua parte a săptămânii viitoare este așteptată o răcire a vremii, dar, potrivit prognozei ANM, temperaturile vor rămâne neobișnuit de mari pentru această perioadă.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.