Vineri, 08 Noiembrie 2019 09:49

Pregătiri pentru deschiderea sezonului de schi, pe Valea Prahovei. Anunțul autorităților din Sinaia, cu privire la tarifele practicate în această iarnă

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autoritățile din Sinaia se pregătesc pentru deschiderea sezonului de schi, iar instalații pe cablu trec, în această perioadă, prin revizii tehnice, operațiuni de gresare, înlocuire bandaje, autorizări, balizare, securizare, curățenie. Tot acum sunt pregătite mașinile de bătut zăpada, sistemele de zăpadă artificială și ticketing.

Începând din această săptămână, pe tot parcursul lunii, instalații vor funcționa doar în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, au anunțat reprezentanții Gondolei Sinaia, care administrează Gondola Sinaia (Cota 1000-1400), Gondola Carp (Cota 1400-2000) si Telescaunul Soarelui, considerate cele mai moderne instalații de transport pe cablu din regiune.

Aceștia au mai anunțat că, în sezonul care stă să înceapă, la Sinaia prețurile la toate categoriile de tichete vor rămâne aceleași, la fel și programul de lucru cu public. Acesta va începe de la ora 08..

Anul trecut, pârtiile din Sinaia au fost deschise pe 20 decembrie.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.