Mai multe tonete ale TCE Ploieşti vor fi închise joi. Vezi programul complet!

Transport Călători Express, operatorul de transport în comun al administraţiei ploieştene, anunţă un program redus pentru ziua de 24 ianuarie, declarată sărbătoare legală, când se sărbătoreşte Unirea Principatelor Române. Astfel, vor fi modificări atât în privinţa frecvenţei curselor, cât şi la programul tonetelor de bilete.

TCE a anunţat, într-un comunicat de presă, că tonetele vor funcţiona după programul obişnuit pentru o zi de duminică, lucru care înseamnă că mai multe vor fi închise, iar altele vor avea program scurt.

inând cont de programul de funcţionare al unităţilor de producţie şi de învăţământ, al centrelor comerciale, programul de lucru cu publicul la Casieria Colectoare şi tonete se asigură conform programului de zi de duminică: Toneta nr. 12 Hale Coreco - 9.00-16.30; Toneta nr. 19 Gara Sud - 6.30-20.30; Toneta nr. 30 Complex Nord - 9.00 - 16.30", se arată în mesajul transmis de conducerea TCE Ploieşti. Casieria principală a societăţii şi celelalte tonete aparţinând de TCE Ploieşti vor fi închise pe 24 ianuarie, a mai anunţat operatorul. Călătorii sunt sfătuiţi să îşi achiziţioneze bilete din timp sau să utilizeze metoda de plată prin SMS.

TCE anunţase şi că transportul public se va realiza pe 24 ianuarie tot conform programului obişnuit pentru zilele de duminică.

Image
Image
Image
Image