Monica Pop despre moartea lui Bogdan Stanoevici: Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator... a dus la asta"

Monica Pop despre moartea lui Bogdan Stanoevici: Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator... a dus la asta"

Monica Pop a susținut că actorul Bogdan Stanoevici a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19, declarând, marți seară, potrivit dcmedical.ro, la România TV, că actorul suferea de alte afecțiuni despre care nu a vorbit niciodată și pe care publicul larg nu le cunoaște.

"Eu am ținut legătura cu medicii de la Pantelimon, știu ce s-a întâmplat și la Fundeni, acolo unde să știți că este foarte curat și eu nu am știință ca el să fi contactat altă bacterie. Într-adevăr, la începutul internării, de la Pantelimon, a avut o bacterie digestivă, probabil luată din spital, dar care s-a vindecat repede, s-a negativat repede, s-a negativat de COVID în 8 decembrie și din păcate, din cauza unor afecțiuni preexistente despre care nu vorbea niciodată, și-a pierdut funcționalitatea pulmonară, adică plămânii au fost foarte grav afectați de COVID.

Medicii au făcut absolut tot ceea ce puteau să facă și în momentul în care și-au dat seama că-i depășește, au făcut ei, la propunerea lor, l-au transferat acolo unde au considerat că are o șansă. Să știți un lucru, a existat la început dorința foarte apropiaților lui să meargă la Balș și el nu a vrut! Ăsta e motivul pentru care l-au dus la Pantelimon.

Am spus prietenilor mei: Dacă se salvează Bogdan, este efectiv una dintre minunile medicale ale lumii! Vă mai spun încă o dată, el nu a vorbit niciodată despre comorbiditățile lui! Comorbiditățile au pus un umăr foarte serios la agravarea stării lui generale! Majoritatea afecțiunilor erau pulmonare, iar boala asta care știm că atacă respirator... a dus la asta", a declarat Monica Pop, potrivit sursei citate.

 

Image
Image
Image