UPDATE INFOTRAFIC | Starea șoselelor din Prahova: ninsoare pe DN 1A, coloană de mașini pe DN 1

UPDATE 12.30 - Pe Valea Prahovei de circulă și cu 20 km/oră. Șoferii care pleacă din Brașov sunt îndrumați să meargă pe DN 1A

***

UPDATE 11.15 - Pe DN 1 între km 135 (Azuga) și km 128 ieșire Bușteni se circulă în coloană, cu cel mult 35 km/h. În zonă fulguiește, iar carosabilul este umed, dar curat.

***

UPDATE 10.00 - Pe drumurile naționale de pe raza județului Prahova se circulă fluent, iar starea meteo se prezintă astfel:

-  DN 1 de la km 39 până la km 118 - carosabil uscat; de la km 118 la km 138 ninge, carosabil umed, la negru;

-  DN 1 A de la km 95 la km 141 - carosabil uscat; de la km 141 la km 155 ninge, carosabil umed, la negru; de la km 155 la km 160 ninge, carosabil acoperit pe alocuri cu zăpadă frământată 0-1 cm

-  DN 1B și DN 1D - carosabil uscat.

Se acționează pe toate sectoarele, cu utilaje SDN.

***

IJP Prahova a anunțat, duminică, în jurul orei 7.00, că sunt probleme pe șoselele nordul județului Prahova, unde la această oră ninge, în unele zone chiar viscolit, iar din cauza valorilor reduse de trafic zăpada se depune pe carosabil.

Potrivit Poliției Prahova, ninge viscolit pe DN 1, de la Posada (km 117) până la limită cu județul Brașov. Traficul este aproape de zero astfel încât zăpada se depune pe carosabil,  momentan existând un strat de aproximativ un centimetru grosime, dar în zonă se acționează cu utilaje.

La Sinaia, carosabilul este la negru, dar ninge în continuare.

Pe DN 1A, la Cheia, de la km 140 și până la limită cu județul Brașov, carosabilul este acoperit cu zăpadă de aproximativ un centimetru, în special din cauza faptului că ninge viscoli. Și aici se înregistrează valori de trafic reduse și se acționează cu utilaje de la SDNE.

 

 

Image
Image
Image