O elevă a Școlii de Poliție de la Câmpina acuză că a fost agresată sexual, la practică, chiar de îndrumătorul ei. Fapta s-ar fi petrecut chiar în mașina de Poliție

Un nou scandal bubuie în Poliție, după ce în spațiul public au apărut informații despre acuzațiile grave lansate de o elevă a Școlii de Poliție "Vasile Lascăr", din Câmpină, trimisă să facă practică în Centrul Vechi al Capitalei. Fata ar fi fost agresată, la începutul acestei luni, chiar de îndrumătorul ei, în mașina de Poliție. Ea a depus plângere împotriva agentului în vârstă de 28 de ani.

Surse citate de Mediafax au dezvăluit că fata s-a temut inițial să depună plângere, dar după câteva zile a mers să anunţe agresiunea. În dosar a fost emis şi un mandat de interceptare telefonică, mai scrie sursa citată, precizând că agentul din București a fost reținut vineri pentru faptele comise.

Imediat după incidentul petrecut pe 4 septembrie, acesta ar fi cerut și obținut transferul în Teleorman, fără să ofere prea multe explicații, anunță Digi 24. În acest caz este anchetat, pentru mărturie mincinoasă, și un coleg al agentului de 28 de ani, care ar fi încercat să-l acopere și a mințit la audieri.

 

 

Image
Image
Image
Image