Ploieștiul la oră de vârf, în prima zi de restricții pe Bulevardul Independenței

Bulevardul Independenței închis
Foto: captură waze.com
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Închiderea Bd. Independenței din Ploiești, de la miezul nopții, a făcut din ziua de azi una cu mai mult de trei ceasuri rele, pentru orice ploieștean care a avut de plecat la drum la prima oră. Și au fost destui, în special angajați și părinți care s-au înghesuit pe străduțele indicate ca rute alternative, pentru a ajunge la școală sau la serviciu.

Așa cum se vede și în captura realizată în jurul orei 8.30, în aplicația Waze, centrul orașului este aproape blocat. Tot traficul de pe Bulevard este preluat de străzi mai mari sau mai degrabă mici, unele dintre ele cu circulația îngreunată și de tramvaie.

Tot pe acolo trebuie să se "strecoare" și autobuzele care asigură transportul în comun, pe rutele stabilite temporar de TCE.

Lucrările pe Bulevardul Castanilor vor dura aproximativ trei luni. Deocamdată, a fost închis circulației doar tronsonul de la Gara de Sud până la sediul Conpet (rondul I), dar proiectul de modernizare vizează și restul arterei, până în centru, la intersecția cu str. Gh. Lazăr.

 

Image