Pe unde se poate ajunge la Spitalul de Pediatrie din Ploiești după închiderea Bulevardului Independenței

Pe unde se poate ajunge la Spitalul de Pediatrie din Ploiești după închiderea Bulevardului Independenței
Pentru a ușura accesul spre Spitalul de Pediatrie Ploiești, după închiderea circulației pe bulevard, Primăria a decis ca pe un tronson din strada Mihai Eminescu să se poată circula în ambele sensuri (Foto: Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Închiderea Bulevardului Independenței, în noaptea de luni spre marți, a dat peste cap traficul rutier în sudul Ploieștiului, inclusiv către Spitalul de Pediatrie. Pentru a ușura accesul, administrația locală a decis ca pe un tronson din strada Mihai Eminescu, pe care se află unitatea medicală, să se poată circula în ambele sensuri.

„Închiderea Bulevardul Independenței, pe tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la Gara Sud Ploiești (parțial) și străzile Ana Ipătescu, respectiv Anul 1848, impune derularea circulației rutiere pe rute ocolitoare. Astfel, pe strada Mihai Eminescu, circulația rutieră se va desfășura în ambele sensuri, pe tronsonul cuprins între strada Traian Vuia și Spitalul de Pediatrie”, a anunțat Primăria Ploiești, într-un comunicat de presă transmis marți, în care detaliază, practic, o informație pe care o transmisese încă de săptămâna trecută, când anunțase închiderea bulevardului.

Pe unde se ajunge la Spitalul de Pediatrie din Ploiești

„Pentru deplasarea către Spitalul de Pediatrie Ploiești se pot utiliza, în acest context, următoarele rute ocolitoare:
» centru municipiu Ploiești- B-dul Independenței- strada Bobâlna - str. Traian Vuia (rondul 2) - str. Mihai Eminescu, unde circulația rutieră se desfășoară în ambele sensuri;
» strada Depoului/Piața 1 Decembrie – strada Bobâlna – strada Traian Vuia – strada Mihai Eminescu, unde circulația rutieră se desfășoară în ambele sensuri”, a mai comunicat Primăria.

Bulevardul Independenței a intrat în lucrări de modernizare. Circulația rutieră a fost închisă complet, începând din noaptea de luni spre marți, pe tronsonul cuprins între Rondul I și Gara de Sud. Proiectul este derulat de Primărie, cu bani de la Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Contractul de finanțare a fost semnat pe 31 martie, potrivit datelor comunicate de municipalitate. A urmat licitația pentru desemnarea constructorului, care s-a finalizat recent. Asta răspunde și la una dintre întrebările pe care cu siguranță și le-au pus în această dimineață mulți șoferi nervoși, care s-au întrebat de ce lucrările nu s-au putut derula în vacanța de vară, când valorile de trafic pe Bulevardul Independenței au fost mai scăzute.

Image