UPDATE | Încă sunt probleme la alimentarea cu energie electrică, în Prahova. Opt grupuri electrogene ale ISU Prahova și Electrica, montate pentru alimentarea provizorie a unor gospodării

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Muntenia Nord a anunțat, duminică dimineață, că încă intervine în mai multe județe, inclusiv în localități din Prahova, pentru remedierea avariilor apărute din cauza condițiilor meteo.

La ora 7.00, în județul Prahova erau nealimentate cu energie electrică localitățile Sălciile, Ciorani, Baba-Ana și Boldești-Grădiștea. Potrivit unui comunicat al SDEE Muntenia Nord. Sucursala Ploiești avea în teren 12 echipe care acționau pentru remedierea defecțiunilor apărute.

Potrivit Prefecturii Prahova, 2.552 de abonați nu beneficiau de alimentare cu energie electrică. Probleme erau, menționează sursa citată, și la Fulga de Jos, Siliștea (com. Tătaru) și Podgoria (com. Tăraru).

UPDATE - SDEE Muntenia Nord a anunțat că, la ora 10.00, erau nealimentate cu energie electrică localitățile Sălciile, Ciorani, Baba-Ana și Boldești-Grădiștea. Patru echipe se află în teren , pentru remedierea avariilor.

UPDARE - Informațiile prezentate de Prefectura Prahova, privind situația la ora 14.00, arată că rămân nealimentați cu energie electrică din rețeaua Electrica aproximativ 1170 abonatți din Sălciile, Grădiștea, Boldești. Pentru aceștia, au fost montate opt grupuri electrogene de la ISU Prahova și Electrica.

Pentru efectuarea reparațiilor în perioada urmatoare, se fac demersuri pentru aprovizionarea cu materiale și pregătirea lucrărilor.

Update 16.00 - SDEE Muntenia Nord a anunțat că nu sunt alimentate cu energie electrică localitățile Sălciile, Ciorani, Baba-Ana și Boldești-Grădiștea. Patru echipaje ale Sucursalei Ploiești încă intervin pentru remedierea defecțiunilor.

Sursa foto: SDEE Muntenia Nord

 

Image
Image
Image
Image