Prima reacție a reprezentanților firmei din Prahova vizate de percheziții în noul dosar privind dezinfectanți neconformi: "Ministrul are probabil alte interese"

Reprezentantul societăţii comerciale din Prahova care livrează dezinfectanţi spitalelor și care ar fi vizată de perchezițiile derulate marți declară că ministrul Sănătăţii „are probabil alte interese” și susține că toate testările sunt făcute la laboratoare acreditate din Uniunea Europeană, iar la cele din Germania au ieşit conforme.

Citiți și: Două firme, din București și Prahova, vizate de percheziții. Sorina Pintea: "La sediile declarate nu era nimeni. Am aplicat amenzi și am făcut plângere"

„Noi nu suntem decât o firmă credibilă. Atâta timp cât sunt o firmă corectă în judeţul ăsta şi plătesc impozite, iar toate, absolut toate testările sunt făcute la laboratoare acreditate din Uniunea Europeană, nu avem ce să comentăm (…). Probabil că doamna ministru ( ministrul Sănătăţii - n.r.) are alte interese. Cred! (...) Am toate avizele, tot ce trebuie, ceea ce se întâmplă în România este un haos”, a spus reprezentantul firmei respective, citat de Mediafax.

Acesta a adăugat că a avut „controale peste controale” şi după scandalul HexiPharma.

Citiți și: Firma din Ploiești care livra dezinfectanți spitalelor, vizată de perchezițiile de marți, în vizorul MS și DNA încă de pe vremea scandalului Hexi Pharma

„Şi mă vedeţi că tot aici sunt, şi eu şi soţul meu. Nu-mi asociaţi firma cu HexiPharma. (…) Am dat testare cu sigiliu de la Sanepid pe ele şi au ieşit la laboratoare din Germania, au ieşit conforme, numai că laboratorul de la Iaşi din România nu este conform.(…) Sunt atât de supărată încât cred că voi da statul român în judecată”, a spus sursa citată de Mediafax.

Foto cu caracter ilustrativ

Image
Image
Image
Image