Probe de presiune, luni, în rețeaua de alimentare cu agent termic a Ploieștiului. Apa caldă va fi oprită în mai multe cartiere

Veolia Energie Prahova derulează lucrări conform prevăzute în programul anual de mentenanță, pentru vizează pregătirea sezonului de încălzire 2019-2020. Luni, 8 iulie 2019, în municipiu va fi efectuată o probă de presiune pentru rețeaua de termoficare a municipiului Ploiești, măsură necesară în activitatea de mentenanță și asigurare a operării în condiții optime pentru perioada de iarnă 2019-2020.

Reprezentanții companiei au anunțat că lucrările vor avea loc în intervalul 8.00-16.00 și ar putea afecta pe sectoare, mai multe puncte termice, din cartierele Nord, Vest, Andrei Mureșeanu, Centru și izolat din cartierele Sud și Malu Roșu. În funcție de rezultatele probelor de presiune, echipele dedicate vor interveni imediat pentru a realiza eventualele reparații necesare, iar confortul consumatorilor să nu fie afectat pe termen lung, au mai precizat aceștia.

"Pentru realizarea lucrărilor, se va proceda, pentru toate sectoarele vizate, la oprirea apei calde în intervalul orar 11.30 -13.30. Apoi, în funcție de rezultatele testului, pe sectoarele unde se va impune, furnizarea ar putea fi întreruptă până la orele 16.00", informează Veolia Energie Prahova.

Proba de presiune este o etapă importantă din lista lucrărilor de vară, esențială pentru identificarea și repararea punctelor sensibile de pe rețelele de transport, astfel încât riscul unor eventualele întreruperi de alimentare cu energie termică, pe perioada iernii, să fie diminuat.

"Ca și până acum, compania rămâne fidelă obiectivelor sale ce vizează asigurarea de servicii de calitate, la un grad ridicat de continuitate, în cadrul preocupărilor sale de aducere la standarde europene a orașului Ploiești.  Veolia Energie Prahova își asigură consumatorii că se va lucra în mod dedicat la desfășurarea acestor lucrări, încercând să se reducă la minimum intervalul orar în care clienții ar putea fi afectați de întreruperi în furnizarea apei calde", au mai transmis reprezentanții companiei în informarea referitoare la operațiunea care va avea loc luni. 

 

 

 

Image
Image
Image
Image